Nauja
POND GOBBLER TVENKINIŲ BIOVALIKLIS 228 G
Kodas: 4771315388362

POND GOBBLER TVENKINIŲ BIOVALIKLIS 228 G

Svoris: 0.3 kg / vnt
Pakuotės išmatavimai: 10 x 20 x 4 cm

POND GOBBLER - tai natūraliai gamtoje egzistuojančių mikroorganizmų ir fermentų sausas mišinys, skirtas organinių atliekų  ir nemalonių kvapų naikinimui, vandens skaidrinimui. 

POND GOBBLER mikroorganizmai kaip maitinimosi šaltinį aktyviai panaudoja negyvą organiką, susikaupusią dugninėse nuosėdose, pernykščius lapus, trąšas, fekalijas, fermų ir namų ūkio atliekas. Todėl sumažėja dugninių nuosėdų tūris, sustabdomas vandens žydėjimas, padidinamas vandens skaidrumas, pašalinama amoniakas, nitritai, fosfatas, šlapalas bei fekalijos pratekančiuose vandens telkiniuose bei nepratekančiose vandens ekosistemose. Biopreparatas netoksiškas, nekenkia florai ir faunai. Yra efektyvus, kai pH 5.5 - 7.5. Temperatūrinis diapazonas +5 - +45 °C, bet geriausias efektas pasiekiamas, kai temperatūra yra +30 °C.

Naudojimas: biopreparato pakelis įmetamas į valoma vandens telkinį.  Pakelius išmėtykite tolygiai ant vandens paviršiaus, ypač aplink seklumas. Normuojant biopreparato dozes, remkitės bazine išeiga:  1 pakelis (226.8 g) išvalo 800 m³ vandens. Tai savaitės dozė. Pirminė dozė yra dviguba. Skaičiuojant tvenkinio dydį (kubatūrą), gylį skaičiuokite tik iki 1,5 m (tvenkinio ilgis, m x tvenkinio plotis, m x 1,5 m). Valant lauko baseinus, melioracijos ir nutekamojo vandens baseinus, žuvų ir krevečių auginimo telkinius, sūraus ir gėlo vandens akvariumus - biopreparatą ištirpinkite kibire vandens ir išpilkite į baseiną.

Kiekis pakuotėje228 gr
Prekinis ženklasGobbler
Išfasavimas228 g