Nauja
MUSKATO RIEŠUTAI 15G
Kodas: 0000000951500

MUSKATO RIEŠUTAI 15G

Svoris: 0.015 kg / vnt
Pakuotės išmatavimai: 11 x 18.5 x 4 cm
Muskatai naudojami mėsai, paukštienai ir žvėrienai pagardinti. Tinka bulvių, kopūstų, rūgštynių, špinatų, svogūnų, salierų patiekalams. Renesansinės epochos Žygimanto Augusto dvare taip pat buvo naudojamas muskatas – 1545 metų sąskaitų knygose įrašyta, kad kas mėnesį jo virtuvėje būdavo sunaudojama po svarą muskatų.
Nesmulkintus muskatų riešutus visai paprasta naudoti: galima patarkuoti smulkia tarka arba tiesiog pagramdyti riešutą peiliu. Tai intensyvaus ir stipraus skonio prieskonis, kuris turi būti vartojamas saikingai.

Grynasis kiekis: 15 g

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Kilmės šalis - Indonezija. Norint išsirinkti kokybišką prieskonį, svarbu jo skonis, kvapas ir vaizdas. Kad neprarastų naudingų medžiagų ir geriau atliktų savo funkciją – svarbu tinkamai juos paruošti. PRIESKONIŲ NAMAI - Išskirtinės kokybės prieskoniai, KULINARIJOS PAVELDO FONDO sertifikuoti prieskonių mišiniai, sėklos, arbata ir kt. Jie daro mūsų gyvenimą spalvingesnį ir gražesnį. Tinka net pačiam įnoringiausiam vartotojui.
VISI PRIESKONIŲ MIŠINIAI - BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ
TEGUL SKONIŲ IR KVAPŲ PASAULIS MUS ĮKVEPIA GYVENIMUI IR KŪRYBAI!
PAGAMINTA SU MEILE!
PAGAMINTA JUMS!
Partijos Nr., geriausia iki: žr. ant pakuotės. Gamintojas / platintojas: UAB "Inrijo", Viršuliškių g. 30, Vilnius, Lietuva.
Prekinis ženklasPRIESKONIŲ NAMAI