Nauja
MKDS DREKKAR TRĄŠOS SU EKSTRAKTU NUO KENKĖJŲ 30 ML
Kodas: 4771315391430

MKDS DREKKAR TRĄŠOS SU EKSTRAKTU NUO KENKĖJŲ 30 ML

Svoris: 0 kg / vnt

DREKKAR TRĄŠOS SU EKSTRAKTU nuo kenkėjų
Paskirtis: padidina natūralų augalų atsparumą nepalankiems aplinkos veiksniams.
Efektas: DREKKAR papildytas magnolijinių šeimos augalų ekstraktu, greitai įsisavinamas ir prasiskverbia į augalus (translaminarinis poveikis), veiksmingai apsaugo nuo Zn stokos, todėl sukuriamas natūralus augalų atsparumas nepalankiems aplinkos veiksniams. DREKKAR rekomenduojama apdoroti augalus tokių simptomų prevencijai: lapų įtrūkimai, skylės, dechromavimas (rudos, geltonos, rausvos ar pilkos dėmės), susukimas, susiraukšlėjimas.
Ypač tinkamas vaismedžiams, uogakrūmiams, lauko ir šiltnamio daržovėms.
Privalumai: registruotas EKOLOGINIAMS ŪKIAMS. Produktas nesukelia pripratimo greitai įsisavinamas ir prasiskverbia į augalus augalai tampa nepatrauklūs simptomų sukėlėjams galima maišyti su daugeliu produktų, trąšomis produktas stabilus, todėl galima purkšti esant aukštai oro temperatūrai.
• Naudojimas: purškiamas ant lapų. Norma: 30 ml preparato/10 l vandens, kas 15 dienų. Naudoti pakankamą kiekį vandens, kad augalai būtų tinkamai ir tolygiai nupurkšti.
Rekomenduojama maišyti su Matrifruit (nuplauna kenkėjų lipčių) ir Copfort.
Rekomenduojame kartu naudoti paviršiaus aktyviąją medžiagą, kuri pagerins augalų apsaugos priemonių, mikroelementų ir kitų produktų pasisavinimą ir padengimą ant augalų.
Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą. Pakuotė: 30 ml.

Prekinis ženklasMKDS
Išfasavimas30 ml