Nauja
MKDS KYTOS PATOGENŲ KONTROLĖS PRIEMONĖ 4 G
Kodas: 4771315391195

MKDS KYTOS PATOGENŲ KONTROLĖS PRIEMONĖ 4 G

Svoris: 0 kg / vnt

KYTOS PATOGENŲ KONTROLĖS PRIEMONĖ
Paskirtis: augalų savisaugos mechanizmų induktorius, turintis fungicidinį ir baktericidinį poveikį per natūralių augalų apsaugos mechanizmų stimuliavimą.
Efektas: natūrali biologinė kontrolė. Produktas tinkamas naudoti ekologinėje žemdirbystėje. 100% grynas chitozanas
Stimuliuoja natūralų augalų apsaugos mechanizmą - aktyvuoja natūralius augalo savisaugos mechanizmus, stimuliuojančius fitoaleksinų, chitinazės ir gliukanazės susidarymą, kuris apsaugo nuo patogeninių grybų ir bakterijų. Nėra karencijos laikotarpio.
Naudojimas: purškimas per lapus. Norma: 4 g/10 l vandens/1 arui. Rekomenduojama naudoti 4–8 kartus. Tarp naudojimų turi praeiti 2 savaitės. Tinka naudoti laukuose ir šiltnamyje. Naudoti kaip prevencijos priemonę. Nėra karencijos laikotarpio. Galima naudoti iki derliaus nuėmimo dienos. Šis produktas gali būti naudojamas tik kaip augalų savisaugos mechanizmo induktorius. Prieš dedami KYTOS į vandenį, patikrinkite, ar jo pH yra mažesnis nei 6. Optimalus pH yra 5.5. Jei reikia, įdėkite pH reguliuojančio preparato, kadangi aktyvi medžiaga atsiskirs, jei pH bus didesnis nei 6.5. Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą. Pakuotė: 4 g.

Prekinis ženklasMKDS
Išfasavimas4 g