Nauja
SILTAC EC KENKĖJŲ KONTROLĖS PRIEMONĖ 10 ML
Kodas: 590421527419

SILTAC EC KENKĖJŲ KONTROLĖS PRIEMONĖ 10 ML

Svoris: 0.04 kg / vnt
Pakuotės išmatavimai: 4 x 7 x 4 cm

Augalų žaladarių kontrolės ir aplinkos antistresinių faktorių eliminavimo priemonė.

Preparatas pasižymi dideliu efektyvumu kontroliuojant amarus, voratinklines erkes, skydamarius – jo veiksmingumas atitinka konvencinių pesticidų efektyvumą, o kai kuriais atvejais – ir aukštesnis (85-95%).Sudėtyje nėra pesticidinių medžiagų. Saugus bitėms.

Vaismedžiams, uogakrūmiams, uogienojams, daržovėms, dekoratyviniams augalams, kambarinėms gėlėms kenkiančių smulkių vabzdžių bei erkių kontrolei.

Priešingai tradiciniams pesticidams, SILTAC® veikia tik mechaniškai. Tai novatoriškas, pasižymintis mechaniniu poveikiu, preparatas – vertinga alternatyva įprastinėms cheminėms augalų apsaugos priemonėms. Po apruošimo preparatas lengvai pasklinda ant lapų/stiebų ir kartu padengia besimaitinančius kenkėjus. Susiformavusi trimatė struktūra, sulaiko (imobilizuoja) kenkėjus ir blokuoja jų fizines funkcijas. Rezultatas – vabzdžiai nustoja maitintis ir žūva dėl išsekimo.

Dėl mechaninio poveikio mechanizmo, kenkėjai neįgauna atsparumo preparatui.

Preparatas gali būti kombinuojamas su augalų priežiūros priemonėmis: insekticidais, akaricidais, fungicidais, purškiamomis trąšomis.

SILTAC® sudėtyje nėra jokių veikliųjų medžiagų, esančių tradiciniuose augalų apsaugos produktuose, todėl karencijos laikotarpis nenurodomas, o pesticidų likučiai – nekontroliuojami: tiesiog, praėjus kelioms valandoms po purškimo, vaisius ir daržoves galima naudoti maistui, kai jos gerai nuplaunamos.

Vienos pakuotės (10 mL) užtenka paruošti 6,5-10 L darbinio tirpalo.

Prekinis ženklasSiltac
PaskirtisKenkėjų poveikio kontrolės priemonė
Išfasavimas10 ml