Nauja
MELISŲ ETERINIS ALIEJUS 10ML
Kodas: 4640001819094

MELISŲ ETERINIS ALIEJUS 10ML

Svoris: 0.52 kg / vnt
Pakuotės išmatavimai: 3.5 x 8 x 3.2 cm

Melisos eterinis aliejus išgaunamas iš žydinčių augalų ir lapų. Pasižymi saldžiu, vaisiniu, kiek citrusiniu aromatu gaivios žolės fone. Aliejų rekomenduojama naudoti riebios ir probleminės odos priežiūrai, ramina, padeda kovoje su inkštirais, juodais taškeliais. Tai natūrali priemonė nuo herpio. Efektyviai grąžina lūpoms sodrų atspalvį. Puikiai tinka greitai besiriebaluojantiems plaukams, gaivina, suteikia žvilgesio. Profilaktiškai gali būti naudojamas nuo pleiskanų, slinkimo. Minkština odą ir nagų odeles.

Melisos aliejus pasižymi raminamosiomis savybėmis, gerina miego kokybę. Kaip ir kiti eteriniai aliejai gali būti naudojamas patalpų valymui, aromatizacijai. Tai natūralus repelentas nuo uodų ir tarakonų.

Atsargumo priemonės: Skirta tik išoriniam naudojimui. Nenaudoti neskiesto tiesiai ant odos. Saugotis, kad nepatektų į akis. Patekus, plauti vandeniu. Laikyti vėsioje , apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių ir vaikam nepasiekiamoje vietoje. Prieš naudojant eterinius aliejus rekomenduojama pasitikrinti alerginį jautrumą.

Pavojinga! Degus. Prarijus ir patekus į kvėpavimo takus, gali sukelti mirtį. Kenksminga susilietus su oda. Dirgina odą. Gali sukelti alerginę odos reakciją. Sukelia smarkų akių dirginimą. Toksiška vandens organizmams, sukelia ilgalaikius pakitimus.

Prekinis ženklasBOTAVIKOS