Nauja
FAITH IN NATURE KIETAS ŠAMPŪNAS COCONUT SHEA BUTTER 85G 01000011444
Kodas: 7080023062042

FAITH IN NATURE KIETAS ŠAMPŪNAS COCONUT SHEA BUTTER 85G 01000011444

Svoris: 0.91 kg / vnt
Pakuotės išmatavimai: 7 x 3.5 x 7 cm

„Faith of Nature“ rankų darbo kietasis šampūnas su kokosų ir sviestmedžių aliejais – patiks tiems, kurie savo planetai nori būti tokie pat švelnūs, kaip ir savo plaukams! „Zero waste“ perdirbama pakuotė be plastiko. Kietos formos šampūnas itin patogus keliaujant. Tinka veganams.

Šio kietojo šampūno sudėtyje yra kokosų ir sviestmedžio aliejų, kurie drėkina ir minkština plaukus, jie tampa švelnūs.

100% sudedamųjų dalių yra natūralios kilmės. 100% natūralios kvapiosios medžiagos, pagaminta su eteriniais aliejais. Be SLS. Tinka veganams.

Naudojimas: patrinkite šampūną tarp šlapių delnų ir įmasažuokite putas į šlapius plaukus. Gerai išskalaukite, kol plaukai taps švarūs. Patekus į akis, nedelsiant skalaukite vandeniu. Jeigu sudirgimas nesiliauja, nustokite naudoti. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Sudėtis
Sudėtis (INCI): Triticum vulgare (wheat) starch*, Sodium cocoyl isethionate*, Disodium lauryl sulfosuccinate*, Cetearyl alcohol*, Aqua (Water), Glycerin*, Hydrogenated castor oil*, Parfum (Fragrance)*, Cocos nucifera (coconut) oil**, Butyrospermum parkii (shea) butter, Cocamidopropyl betaine*, Benzyl alcohol*, Linalool*, CI 77891 (Titanium dioxide)***.
* augalinės kilmės,
** iš ekologinių ūkių,
*** gauta iš mineralų. „Faith In Nature“ įkurta 1974 m. Jungtinėje Karalystėje. Kompanijos įkūrėja Rivka Rose rinkoje neradusi natūralios kosmetikos produktų savo jautriai odai, atokioje Škotijos kaimo sodyboje ėmėsi darbo. Ji pradėjo kurti kosmetikos priemones jautriai odai, pasitelkdama tik ekologiškus ir natūralius ingredientus. Tuomet pagrindinis kompanijos siekis buvo, kad natūralius, veganiškus, tvariai pagamintus kosmetikos produktus galėtų įsigyti visi ir tai nebūtų tik „išrinktųjų“ privilegija. Būtent dėl to ir šiuo metu kompanijos gaminami produktai pasižymi geru kainos ir kokybės santykiu.

Šiandien daugybę apdovanojimų pelniusi kompanija siūlo daugiau nei 150 natūralių kūno priežiūros prekių. Ekspertų žinios apie augalus ir natūralius ekstraktus derinamos su pažangiomis ekologiškos gamybos technologijomis ir tai leidžia sukurti kokybiškus, efektyvius, tvariai gaminamus kosmetikos produktus. Juose nėra parabenų, SLS, dirbtinių dažiklių ir kvapiųjų medžiagų.

Prekinis ženklasFAITH IN NATURE