Nauja
ETAMINE DU LYS TABLETĖS INDAPLOVĖMS 50TAB 07000001219
Kodas: 3538394952072

ETAMINE DU LYS TABLETĖS INDAPLOVĖMS 50TAB 07000001219

Svoris: 1.12 kg / vnt
Pakuotės išmatavimai: 25 x 12 x 35 cm

„Etamine du Lys“ tabletės skirtos indams plauti indaplovėje. Jas paprasta ir patogu naudoti – išimkite tabletę iš pakuotės ir naudokite efektyviam indų plovimui. Itin gerai ištirpdo riebalus, pašalina maisto likučius. Skirtos 12/14 talpos indaplovėms. Be kvapų ir alergenų.

Natūralus detergentas, sertifikuotas „ECOCERT Greenlife“. Be dirbtinių kvapiųjų medžiagų ir dažiklių. Be naftos produktų. Perdirbama pakuotė. Biologiškai suyrantis. Biologiškai skaidi vandenyje tirpi plėvelė.

Naudojimas. Kasdienei indų švarai palaikyti: 1 tabletę įdėkite į skirstytuvo stalčiuką ir plaukite iki 55°C temperatūros vandenyje. Labai nešvariems indams arba esant labai kietam vandeniui: 1 tabletę įdėkite į skirstytuvo stalčiuką ir plaukite iki 65°C temperatūros vandenyje. Išimkite tabletę iš pakelio ir įdėkite į reikiamą skyrelį. Trapūs indai neturėtų būti plaunami indaplovėje: sidabriniai indai, senas porcelianas, rankomis tapyti dirbiniai, krištolas, mediniai ir raginiai įrankiai. Užpildykite indaplovę ir nustatykite tokią plovimo programą, kuri prieš plovimą neskalautų indų – taip sutaupysite energijos ir vandens išteklių. Skalavimo skystį naudokite indams džiovinti ir norėdami suteikti jiems spindesio. Taip pat naudokite indaplovėms skirtą druską, kuri padės pašalinti kalkių nuosėdas iš indaplovės įrenginio. Tausodami aplinką, indaplovę junkite tik visiškai užpildytą, pasirinkite indų plovimą žemoje temperatūroje ir laikykitės dozavimo instrukcijų.

Dėmesio! Sukelia odos dirginimą. Sukelia stiprų akių dirginimą. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Gerai nusiplaukite rankas po naudojimo.

Pakuotėje yra 50 tablečių po 20 g (grynasis kiekis 1 kg). Sudėtis
Cheminė sudėtis: >30% sekvestrantų ir karbonatinių druskų, 15-30%: deguoninių baliklių ir silikatų, <5% nejoninių augalinės kilmės paviršinio aktyvumo medžiagų, fermentų: proteazės, amilazės.

88% visų ingredientų yra natūralios kilmės. „Etamine du Lys“ kuria ir gamina efektyvius natūralius namų švaros produktus Šiaurės Vakarų Prancūzijoje. Šiais produktais siekiama patenkinti visus vartotojų poreikius, kad namų aplinka būtų švari ir saugi visiems jos gyventojams.

Gaminant šiuos produktus kruopščiai atrenkama geriausia žaliava, tiesiogiai dirbama su jų tiekėjais. Kiekvienas produktas yra išbandomas, analizuojamas ir patvirtinamas „Etamine du Lys“ kokybės laboratorijoje. Taip pat dažnai atliekami tyrimai, tokie kaip veiksmingumo testas, biologinio skaidumo testas, odos tolerancijos testas ir kiti, nepriklausomose laboratorijose, kad užtikrinti produktų efektyvumą ir saugumą.

Dauguma „Etamine du Lys“ gaminių atitinka „Ecocert“ ekologinių ploviklių standartą. Tai garantuoja, kad produktai yra nekenksmingi aplinkai ir pagaminti pagal gerąją žaliosios chemijos praktiką.

Prekinis ženklasETAMINE DU LYS