Nauja
FOURMI VERTE INDŲ PLOVIKLIS 500ML SU CITRINŲ ETERINIU ALIEJUMI 07000011497
Kodas: 3538390000807

FOURMI VERTE INDŲ PLOVIKLIS 500ML SU CITRINŲ ETERINIU ALIEJUMI 07000011497

Svoris: 0.56 kg / vnt
Pakuotės išmatavimai: 21.5 x 5 x 9 cm

„FOURMI verte“ natūralus indų ploviklis su soda ir ekologišku citrinų eteriniu aliejumi. Plauna, šalina riebalus ir leidžia indams suspindėti! Tinka veganams.

Plaunančios medžiagos – augalinės kilmės. Natūralus detergentas, sertifikuotas „ECOCERT Greenlife“. Biologiškai suyranti formulė. 100% perdirbama pakuotė.

Naudojimas: įlašinkite kelis lašus ploviklio po bėgančiu vandeniu. Išplautus indus perskalaukite švariu geriamuoju vandeniu. Leiskite išdžiūti. Tausodami aplinką ir vandenį indus plaukite į kriauklę prileidus vandens, o ne po tekančiu vandeniu, ir vadovaukitės priemonių dozavimo instrukcija. Efektyvus plovimas nereikalauja gausių putų. Galima naudoti net ir dėmių iš audinių šalinimui: užpilkite ant dėmės prieš skalbiant ir dėkite į skalbimo būgną.

Dėmesio! Sukelia stiprų akių dirginimą. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Sudėtis
Cheminė sudėtis: <5%: anioninės ir nejoninės paviršiaus aktyviosios medžiagos, specialiosios paviršiaus aktyvumo medžiagos, 100% natūralios kvapiosios medžiagos (iš kurių: citrinų eterinis aliejus*) (limonenas), pieno rūgštis. Sudėtyje taip pat yra: vandens, druskos, natrio bikarbonato*, rišančiųjų medžiagų.
* – iš ekologinių ūkių.

0.01% visų ingredientų yra iš ekologinių ūkių,
99.4% visų ingredientų yra natūralios kilmės.

Sudėtyje yra limoneno, gali sukelti alerginę reakciją. „FOURMI verte“ – Prancūzijoje veikianti įmonė, gaminanti natūralias švaros priemones už visiems prieinamą kainą! Paprastos formulės, biologiškai suyrantys ir sertifikuoti produktai. Gamyboje nenaudojamos potencialiai kenksmingos cheminės medžiagos. 100% perdirbamos pakuotės.

Prekinis ženklasFOURMI VERTE