Nauja
SODASAN WC VALIKLIS 750ML CITRUSŲ 7000003771
Kodas: 4019886020008

SODASAN WC VALIKLIS 750ML CITRUSŲ 7000003771

Svoris: 0.84 kg / vnt
Pakuotės išmatavimai: 27 x 6.2 x 9.8 cm

Higieniškam tualetų valymui. „Sodasan“ tirštastualeto valiklis su natūraliu citrusų aromatu efektyviai pašalina šlapimo dėmes, vandens žymes, kalkių nuosėdas ir bet kokį purvą ar riebalus. Patogus dozatorius leidžia pasiekti net ir sunkiai pasiekiamas vietas po klozeto apvadu. Pašalina nemalonius kvapus ir po valymo palieka gaivų citrusinių vaisių aromatą.

Sertifikuota NCP (Nature Care Product) – aplinkai nekenksmingas produktas.
100% natūralios kilmės ingredientai.
Lengvai ir visiškai biologiškai skaidomas.
Be sintetinių dažiklių, konservantų ir kvapiųjų medžiagų.
Be naftos chemijos ir GMO.
Be fermentų ir mikroplastiko.
Tinka veganams.
Butelis iš 100% perdirbto PET plastiko. Perdirbamas.
CO2 neutrali gamyba, 100% atsinaujinanti energija.
Naudojimas: Norėdami atsukti, spustelkite kamštelį iš priešingų pusių į vidų ir pasukite. Paskirstykite valomojo gelio ant valomojo paviršiaus ir palikite kurį laiką veikti. Po naudojimo tvirtai užsukite valiklio kamštelį.

Dėmesio! Dirgina akis ir odą. Gali stipriai pažeisti akis. Venkite patekimo į akis ir ant odos. Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Sudėtis
Sudėtis (INCI): aqua, citric acid, trisodium citrate, sodium lauryl sulphate, lauryl glucoside, decyl glucoside, xanthan gum, parfum, limonene, linalool, geraniol, citral, caramel.

Cheminė sudėtis: >30% vandens, <5% citrinų rūgšties, trinatrio citratas, nejoninės paviršinio aktyvumo medžiagos iš cukraus, anijoninių paviršinio aktyvumo medžiagų (riebalų alkoholio sulfatas), ksantano guma, eteriniai aliejai, kurių sudėtyje yra limoneno, linalolio, geraniolio, citralio, karamelė. „Sodasan“ – tai daugiau nei 30 metų veikianti Vokietijos įmonė, savo klientams visame pasaulyje siūlanti natūralios sudėties priemones namų švarai ir gaivai. Vienas pagrindinių „Sodasan“ prekinio ženklo tikslų yra ateities kartoms palikti kuo švaresnę Žemę. Pagal šią idėją kuriami produktai yra draugiški aplinkai ir gaminami iš aukštos kokybės sudedamųjų dalių. „Sodasan“ įkvepia atsakingai švarai!

Prekinis ženklasSODASAN