Kaukazo šalių - armėniška, azerbaidžanietiška, gruziniška virtuvės mums iš karto asocijuojasi su lauko kepsniais, o ypač - šašlykais. Niekas neleis sumeluoti, jog šių šalių gaminami šašlykai yra klasikų klasika ir kiekvienam susikaupia daugiau seilių burnoje vien apie juos pagalvojus.
Kaukazietiški šašlykų prieskoniai – tai subalansuotas prieskoninių žolelių ir prieskonių mišinys, turintis saikingo aštrumo, tinkantis tiek lauko kepsniams marinuoti, tiek įvairiai mėsai gardinti. Sudedamosios dalys: svogūnai, kalendros, raudonos saldžiosios paprikos, žagreniai, kalendros lapeliai - kinza, kvapieji pipirai, aitriosios paprikos (čili). PRIESKONIAI BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ.
Prekinis ženklas | PRIESKONIŲ NAMAI |