Nauja
PELETRŪNAI 20G
Kodas: 0000000951401

PELETRŪNAI 20G

Svoris: 0.021 kg / vnt
Pakuotės išmatavimai: 11 x 18.5 x 4 cm
Peletrūnais žavisi ir prancūzai, ir žemaičiai. Vaistinis kietis arba peletrūnas (lotyniškai Artemisia Dracunculus, angiškai tarragon, vokiškai estragon) – prieskoninis augalas su smulkiais žaliais lapeliais. Peletrūnų tėvynė – Rusijos pietinė dalis ir Mongolija. Manoma, kad pirmieji peletrūnus kaip prieskonius XIII a. pradėjo vartoti arabai.Lietuviai turi senovinių primirštų patiekalų, kurie be peletrūnų būtų eiliniai – tai aukštaitiški virtiniai su peletrūnais, žemaitiški cepelinai su varške ir peletrūnais.Peletrūnai puikiai dera su žuvimis, jūrų gėrybėmis, vištiena, varške, kiaušinių patiekalais, jų dedama į salotas, sriubas ir padažus. Berno padažui (sviestas, kiaušinių tryniai, vanduo, citrinų sultys, česnakai, actas) ypatingo skonio suteikia būtent peletrūnai. Peletrūnai taip pat naudojami prieskoniniam actui bei aliejui gaminti, agurkams, pomidorams, grybams konservuoti – verta pabandyti, skonis tikrai įdomus.Peletrūną ypač mėgsta Kaukaze, arabų, rusų, armėnų ir persų kalbomis jis vadinamas tarchun. Grynasis kiekis: 20 gLaikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Norint išsirinkti kokybišką prieskonį, svarbu jo skonis, kvapas ir vaizdas. Kad neprarastų naudingų medžiagų ir geriau atliktų savo funkciją – svarbu tinkamai juos paruošti. PRIESKONIŲ NAMAI - Išskirtinės kokybės prieskoniai, KULINARIJOS PAVELDO FONDO sertifikuoti prieskonių mišiniai, sėklos, arbata ir kt. Jie daro mūsų gyvenimą spalvingesnį ir gražesnį. Tinka net pačiam įnoringiausiam vartotojui.
VISI PRIESKONIŲ MIŠINIAI - BE DRUSKOS, BE DAŽIKLIŲ, BE PRIDĖTINIŲ MAISTO PRIEDŲ, BE KRAKMOLO, BE TIRŠTIKLIŲ IR HIDROLIZUOTŲ RIEBALŲ
TEGUL SKONIŲ IR KVAPŲ PASAULIS MUS ĮKVEPIA GYVENIMUI IR KŪRYBAI!
PAGAMINTA SU MEILE!
PAGAMINTA JUMS!
Partijos Nr., geriausia iki: žr. ant pakuotės. Gamintojas / platintojas: UAB "Inrijo", Viršuliškių g. 30, Vilnius, Lietuva.
Prekinis ženklasPRIESKONIŲ NAMAI