Nauja
GARDENA LIETINTUVAS AQUAZOOM 967976501
Kodas: 4078500048057

GARDENA LIETINTUVAS AQUAZOOM 967976501

Svoris: 0.3 kg / vnt
Pakuotės išmatavimai: 15 x 10 x 20 cm

Tikslus ir vienodas laistymas didelėms vejoms.
GARDENA „AquaZoom compact“ dėka ne tik sutaupysite daug jėgų laistydami daržovių ir gėlių lysves, bet ir laiko, kurį galėsite skirti maloniems užsiėmimams. Svarbiausia, kad vientisas laistymas, kurį siūlo svyruojantis purkštuvas, užtikrins, kad jūsų augalai ir daržovės klestės ir žaliuos. Tikslūs purkštukai taip pat neleis formuotis baloms. Mėgaukitės kiekvienu vasaros centimetru!
Purkštuvas yra pritvirtintas prie apvalaus pagrindo, kuris leidžia stabiliai išlikti ant žemės. Dėl to jis ypač gerai tinka daržovių lysvėse, kad aplink jį būtų laistomi augalai. „AquaZoom compact" laistymo plotas - 9 iki 216 m². Nustatymų slankiklis leidžia lanksčiai nustatyti tiek atstumą (3–18 metrų), tiek purškimo plotį (3–12 metrų). Purkštuvas atsparus tiek šalčiui, tiek UV spinduliuotei, jam taip pat taikoma 5 metų garantija.
Purkštuvo priežiūra tokia pati lengva kaip ir pats valdymas. Antgaliai pagaminti iš minkšto plastiko, todėl juos žymiai lengviau valyti. Jei ant jų nusėda kalkės, jas galite tiesiog nušluostyti pirštu perbraukdami per purkštukus. Be to, į vandens jungtį įmontuotas filtras nešvarumams surinkti. Jį taip pat lengvai išvalysite nuplaudami po tekančiu vandeniu.

Prekinis ženklasGARDENA