POMIDORŲ IR PRIESKONIŲ TRĄŠOS
Paskirtis: natūralios skystos bechlorės kompleksinės organinės-mineralinės trąšos su mikroelementais skirtos pomidorams, paprikoms, baklažanams, prieskoniams ir kitoms daržovėms tręšti. Naudojimas: prieš naudojimą suplakti, gruntą ar dirvą sudrėkinti vandeniu. Laistyti augalus – 1/2 kamštelio (14 ml)/1,5 l vandens, nuo balandžio iki rugsėjo mėnesio kas 7-10 dienų, nuo spalio iki vasario - kas 30 dienų. 1 kamštelis – 28 ml. Trąšų žaliavos: dumbliai augalinės medžiagos iš maisto perdirbimo pramonės natūralūs mineralai.
NPK organinis-mineralinis trąšų tirpalas su magniu, siera ir mikroelementais (boru, variu, geležimi, manganu, molibdenu, cinku) NPK (Mg, S) 3-2-5 + (B, Cu, Fe, Mn, Mo, Zn).
Prekinis ženklas | Substral |
Trąšų tipas | Skystos |
Trąšų sezoniškumas | Pavasarinis tręšimas, Vasarinis tręšimas |
Išfasavimas | 1 L |
Kalbos ant pakuotės | LT, DE |